service-se@lusini.comphone-call040-66 67 240Mån-Tors 8:30-16:30, Fre 9-16
FöretagskundPrivatpersonFöretagskundPrivatperson
user
shopping

Jobba hos oss

Er du vår nye norsktalende kundeservicemedarbeider?

Kombinasjonen av markedets største sortiment, de beste prisene og de raskeste leveransene har gjort oss til en av Europas største leverandører av utstyr til horeca-bransjen. Vi har vært på det norske markedet under navnet VEGA siden 2013 og er en viktig og velkjent aktør i bransjen. Vi har nå byttet navn til LUSINI og i år åpnet vi en helt ny nettbutikk, men produktene og servicen holder samme høye kvalitet! Vi er nå på jakt etter norske forsterkninger til vårt kundeservice-team.

Din rolle:

Som kundeservicemedarbeider vil du rapportere til kundeservicesjefen i Malmö. Stillingen vil omfatte:

• Ordremottakelser og Salg mot norske kunder
• Fakturabehandling
• Sammenstilling av tilbud
• Behandling av reklamasjoner
• Organisering av returfrakt
• Andre administrative oppgaver
• Daglig kundekontakt over telefon, e-post og chat

Din profil:

Vi leter etter deg som har erfaring med kundeservice, salg eller administrasjon. Stillingen krever at du snakker og skriver norsk flytende. Det er en fordel om du har engasjement for, kunnskap om og interesse for hotell- og restaurantbransjen samt e-handel. Vi ser også at du har god kjennskap til Microsoft Office. Ferdigheter i andre nordiske språk samt tysk er meritterende. Vi søker en positiv, ambisiøs og strukturert person. Du er åpen og engasjert og trives både i en selvstendig rolle og som lagspiller. Du er sosial og skaper lett relasjoner både internt og eksternt.

Stillingen er heltid med plassering i sentrale Malmö. Startdato så snart som mulig eller etter avtale.

Du er velkommen til å sende din søknad med CV til nahrin.hymers@lusini.com., gjerne så snart som mulig. Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Nahrin Hymers på e-post: nahrin.hymers@lusini.com.